In de Versnelling

Partners

 • BonoTraffics

  BonoTraffics

  BonoTraffics bv is een specialistisch en innovatief verkeerskundig adviesbureau. Wij werken al 15 jaar in heel Nederland aan eigentijdse, werkbare oplossingen op het gebied van ruimtelijke ordening, infrastructuur en verkeer en vervoer.
 • Desyde

  Desyde

  Desyde is leverancier van de Permit® Suite, een volledige geïntegreerde parkeeroplossing. Vanuit ons gecertificeerde datacentrum (ISO 27001 en NEN-7510) wordt een beveiligd e-loket aangeboden voor de uitgifte van parkeerproducten met GroepsDigiD en e-herkenning. Ons e-loket -met DigiD en e-herkenning- wordt jaarlijks geauditeerd. Door middel van het E-loket kunnen parkeerproducten worden aangevraagd, verlengd, gewijzigd en beëindigd. De verwerking is automatisch en gaat in real-time!
  Sessie(s):
  Van papier naar data- Desyde - Uit 't Parkeervak
 • Triflex

  Triflex

  Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor vloeren, afdichtingssystemen en markeringen. Al bijna 40 jaar zorgt Triflex voor een duurzame afdichting en bescherming van oppervlakken voor parkeerdekken, balkons, galerijen, terrassen en daken. In iedere gewenste kleur en met de uitstraling die u voor ogen heeft.
  Sessie(s):
  Haal meer energie uit een parkeerdak- Triflex - Uit 't Parkeervak
 • Bureau de Groot Volker

  Bureau de Groot Volker

  Bureau de Groot Volker verzorgt het volledige onderzoekstraject, van veldwerk tot beleidsadvies. Daarnaast biedt het bureau detacheringmogelijkheden en kan het gemeentelijke belangen behartigen bij grootschalige projecten.
 • Trajan

  Trajan

  Trajan is een onderzoeksbureau voor academisch verkeersonderzoek met specialisaties in parkeer- en fietsonderzoek. Al meer dan tien jaar verzamelen, verwerken en analyseren zij data. Van parkeerdruk tot verkeersintensiteiten, maar ook beleidsanalyse- en onderzoek.
  Sessie(s):
  Betalingsbereidheid en handhaving- Trajan - Uit 't Parkeervak
 • Empaction

  Empaction

  Empaction heeft al 15 jaar een Andere Kijk op Parkeren. Parkeren bekeken vanuit een ander perspectief en met het oog gericht op de toekomst. Een nieuw paradigma waarin de gebruiker centraal staat.
  Sessie(s):
  Wat zou de rijksoverheid moeten doen en laten om parkeren bij gemeenten te faciliteren? - Versnellingsstelling- Empaction
  Versnellingsvraag Empaction - Versnellingskamer
 • Goudappel Coffeng

  Goudappel Coffeng

  Goudappel Coffeng is gespecialiseerd in maar één ding: mobiliteit, en wel in de volle breedte en diversiteit die recht doet aan dit specialisme. Hierdoor zijn we sinds 1963 al uniek en kunnen we als kennisleider onze opdrachtgevers integrale oplossingen aanbieden voor hun (complexe) mobiliteitsvraagstukken: van advies en IT tot mobiliteitsdiensten.
  Sessie(s):
  Versnellingsvraag Goudappel Coffeng - Versnellingskamer
 • Spark

  Spark

  Spark voorziet in hands-on advies bij mobiliteits- en parkeervraagstukken over auto en fiets.
  Sessie(s):
  Versnellingsvraag Spark - Versnellingskamer
 • Moonen Parkeeradvies

  Moonen Parkeeradvies

  Moonen Parkeeradvies is gedreven om het best passende parkeerproduct op die specifieke locatie te realiseren, zodat er sprake is van een werkbare situatie voor gemeente, exploitant, ondernemers en uiteraard de parkeerder zelf.
  Sessie(s):
  Versnellingsvraag Moonen Parkeeradvies - Versnellingskamer